Friday, 1 April 2016

Kenapa bisnes online perlukan blog?

Entri #93: Kenapa bisnes online perlukan blog?
Teks oleh: Umi Arbee Ali
Foto oleh: Umi Arbee Ali
Sumber: idea asal fb Anys idayu zakaria

KENAPA BISNES ONLINE MEMERLUKAN BLOG?
Jika menggunakan blog, apa sahaja yang kita tulis dan post boleh di akses, dijumpai dan dibaca oleh sesiapa sahaja dengan melalui enjin carian. Tak kan hilang pun. memang kekal ada dalam blog kita. Post tahun lepas, pun masih boleh dibaca lagi harini.

Kalau guna fb posting kita sekejap je akan turun dan perlu scroll ke bawah mencari-cari lagi-lagi-lagu kalau kita banyak update status dalam sehari. Lenguh jari kan..;) Post kita pun mungkin hari yang sama atau sehari je lalu di newfeeds rakan-rakan fasebook. Tulis harini belum tentu boleh jejak lagi 6 bulan akan datang. Sayang tau perkongsian di biarkan macam tu je ;)

Begini ya..cara mudah daftarkan bisnes di blog direktori iklan kami. Yuran sekali seumur hidup. Dapat beriklan di 2 tempat. Dapat free ebook berkaitan bisnes online. Kami promosikan up up up sepanjang tahun. Kekuatan jaringan blogger kami saling menyokong mempromosikan.

Lebih bagus lagi, bina blog kalian sendiri. Jom belajar buat blog dengan Abdr. Bukan sebarang blog. Ia blog tapak kedai online kita. Blog yang memberi makna. Blog cari makan, menjana wang.

#kelasonlineblog #jombelajarbuatblog
#sewatapakiklanblog

http://qasehgoldbangi.blogspot.my

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...