Saturday, 21 January 2017

Pengenalan Maajun Anggun Bistari Tablet (MABT).

Entri #120: Pengenalan Maajun Anggun Bistari Tablet (MABT).
Teks oleh: Umi arbee ali
Foto oleh: Google


Selepas pembedahan kerana mengandung luar rahim, doktor minta kami merancang dan menjarakkan kehamilan. Sungguh saya takut mencuba pil perancang, suntikan atau IUD. Kami suami isteri sepakat merancang sendiri. Alhamdulillah hingga sekarang masih berjaya.

Niat asal saya cuba MABT ialah merancang dan dalam masa sama untuk memenuhi kemahuan batin suami lillahita'ala. Hasil yang menakjubkan membuatkan saya mahu berkongsi tablet kecil murah ni untuk semua isteri di luar sana. Nanti saya buat entri testimoni pula.PENGENALAN MAAJUN ANGGUN BISTARI TABLET (MABT)

MABT ialah produk bumiputra berasaskan herba. Digunakan secara tradisional untuk merancang keluarga/menjarak kehamilan. Ia kaedah selamat untuk jangka masa panjang, kerana pembuatan yang halal suci, bebas bahan kimia, racun, dadah dan steroid.

MABT dihasilkan secara pengilangan dengan teknologi tinggi menggunakan kaedah extract herba. Melalui kaedah ini nutrient herba dapat diambil sepenuhnya untuk kesan maksimum. Kilang tersebut berstatus Good Manufacturing Practice (GMP), Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) dan HALALAN TOYYIBAN.

MABT dihasilkan sebagai alternatif kepada MAB Klasik (MABK). Ia tak mempunyai bau herba maajun sekuat MABK kerana ditambah perisa grape. Juga boleh dikunyah seperti coklat tanpa rasa herba maajun kerana telah ditabletkan.

MABT didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia bernombor pendaftaran KKM170616/05/120.


Selain menjarak kehamilan, ia menghadiahkan 1001 khasiat untuk kesihatan dan kecantikan wanita luaran dalaman kerana herba yang terkandung dipilih khusus untuk wanita.Jom cuba MAB Tablet atau digelar MAB KKM.
wasap Umi 019-9353481. 
Kecil murah menakjubkan.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...